Pasterizēts vistas olu baltuma pulveris. Uzlabo olu baltumu saputošanu, piešķir tiem stabilitāti.
Iepakojums: 100 g
Izcelsmes valsts: ES
Sastāvs: OLU baltuma pulveris*, stabilizators (E415), putu veidotājs (E1505). *no sprostos turētu vistu olām.
Alergēni: OLAS un to produkti
Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt sausā un vēsā vietā
Uzturvērtība 100g produkta
Enerģētiskā vērtība, kJ / kcal 1447 / 345
Tauki, g 0,63
tostarp piesātinātās taukskābes, g 0,24
Ogļhidrāti, g 3,47
tostarp cukuri, g 3,47
Šķiedrvielas, g 3,2
Olbaltumvielas, g 81,65
Sāls, g 2,7
Lietošanas veids: lietojot kopā ar svaigiem vai saldētiem olu baltumiem, ieteicams pievienot 2 līdz 5% BLANC GALLIA olu baltuma pulvera atkarībā no izmantoto olu kvalitātes. Ideālā putošanas temperatūra ir 21 C. Svaigas olas pirms baltumu saputošanas ieteicams turēt istabas temperatūrā.
Ieteicamais BLANC GALLIA lietošanas veids:
Putām un bezē: 150 g / 1 l ūdens
Makarūniem un mandeļu cepumiem: 75 g / 1 l ūdens
Konditorejas izstrādājumiem: 160 g / 1 l ūdens