Maisījuma šokolādes kūkai "Credi Brownie"
  • Maizes maisījums Multiseed bread mix
  • Maizes maisījums Multiseed bread mix
  • Maizes maisījums Multiseed bread mix

Maizes maisījums "Multiseed bread mix"

IMP00380
98,01 €

Maisījums maizei ar graudiem un sēklām

Krāsa: raksturīga izmantotātm izejvielām

Smarža, garša: raksturīga izmantotātm izejvielām

Izskats: birstošs pulveris ar graudiem un sēklām, bez  piemaisījumiem

Maisījuma šokolādes kūkai "Credi Brownie"
Maizes
98,01 €
Iepakojums :
Daudzums :

Noliktavā: 10+ gab.

Maisījums maizes pagatavošanai ar graudiem un sēklām.

Iepakojums: 1 kg

Izcelsmes valsts: Zviedrija

Sastāvdaļas: KVIEŠU milti, saulespuķu sēklas, linsēklas, KVIEŠU LIPEKLIS, ķirbju sēklas, sasmalcinātas AUZAS, RUDZU milti, cukurs, sausais RAUGS (KVIEŠI), KVIEŠU klijas, sāls, emulgatori (E472e, saulespuķu lecitīns), miltu apstrādes līdzeklis (E300), fermenti. Satur 39% sēklu.

Var saturēt olu, zemesriekstu, sojas pupiņu, piena, riekstu, sēra dioksīda un sulfītu, sezama sēklu un to produktu pēdas.

Piemērots vegāniem

Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt sausā, vēsā vietā, cieši noslēgtā iepakojumā. Ieteicamā uzglabāšanas temperatūrā līdz +25°C, pie gaisa relatīvā mitruma līdz 65%. Sargāt no stiprām smaržām un tiešiem saules stariem.

Ieteicamā receptūra

1000 g maisījuma Multisēklu

1000 g kviešu miltu

1050 g ūdens

20 g sausais raugs

(izmantojot svaigu raugu, pievienojiet 60 g tā un samaziniet ūdeni par 50 g)

Gatavošanas metode

Sajauciet kopā visas izejvielas.

Sajaukšanas laiks: 4 min. lēnām, 5 min. ātri.

Mīklas temperatūra: 26–28ºC.

Mīklas starpposma nogatavināšana: 15 min.

Pusfabrikāta svars: 550 g.

Pusfabrikātu raudzēšana: ~60 min.

Gatavošanas temperatūra: 230–200˚C.

Gatavošanas laiks: ~25 min.

Uzturvērtība 100g produkta
Enerģētiskā vērtība , kJ / kcal 1800/ 430
Tauki, g 21
tostrap piesātinātās taukskābes, g 3
Ogļhidrāti, g 36
tostrap cukuri, g 4,5
Šķiedrvielas, g 9,5
Olbaltumvielas, g 19
Sāls, g 2,91

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: