Maisījums CREDI PETIT GATEAU šokolādes "Lavas kūkas" pagatavošanai.
Maisījums CREDI PETIT GATEAU šokolādes "Lavas kūkas" pagatavošanai.
Neto svars: 1 kg
Izcelsmes valsts: Polija
Sastāvdaļas: cukurs, šokolāde 30% (cukurs, kakao masa, emulgators: SOJAS lecitīns), KVIEŠU milti, OLU pulveris, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, OLU BALTUMA pulveris, KVIEŠU ciete, emulgators (E471).
Var saturēt olu, zemesriekstu, sojas pupiņu, koku riekstu, sēra dioksīda un sulfītu, sezama sēklu un to produktu daļiņas.
Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt sausā, vēsā vietā, cieši noslēgtā iepakojumā. Ieteicamā uzglabāšanas temperatura līdz +25°C, ar relatīvo gaisa mitrumu līdz 65%. Sargāt no stiprām smaržām.
Sagatavošanas metode:
1000 g maisījums CREDI PETIT
435 g ūdens
300 g augu eļļas
Sajaukt kopā visas izejvielas.
Maisīšana laiks: 4 minūtes vidējā ātrumā ar lāpstiņu
Cepšanas temperatūra: 190˚C
Cepšanas laiks: apmēram 6 minūtes.
Ievietot izceptās kūkas ātrās sasaldēšanas kamerā
(-40˚C). Pēc tam uzglabāt saldētavā -18˚C temperatūrā.
Pasniegšana: pēc kūku izņemšanas no saldētavas ievietot tās
mikroviļņu krāsnī 20 s / 600 W (1 kūkai). Ļaut nostāvēties
1 minūti un pasniegt ar saldējumu vai sezonas augļiem.
Uzturvērtība 100g produkta
Enerģētiskā vērtība, kJ / kcal 1748 / 415
Tauki, g | 9,9 |
tostarp piesātinatās taukskābes, g | 5,1 |
Ogļhidrāti, g | 69 |
tostarp cukuri, g | 53 |
Šķiedrvielas, g | 3,8 |
Olbaltumvielas, g | 11 |
Sāls, g | 0,36 |