Maisījums pilngraudu sēklu maizes pagatavošanai
Maisījumam piemīt lieliska uzturvērtību un ārkārtīgi augsta enerģētiskā vērtība, kas atgādina maizi ar graudiem. No maisījuma var pagatavot maize kukuli vai enerģijas batoniņu. Produkta sastāvdaļas galvenokārt ir graudi un sēklas. Šis ir lielisks produkts, ko novērtēs ikviens veselīga un aktīva dzīvesveida cienītājs.
Graudu maisījums maizes un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Nesatur miltus vai raugu.
Iepakojums: 5 kg.
Izcelsmes valsts: Polija
Sastāvdaļas: AUZU pārslas, linsēklas, saulespuķu sēklas, SOJAS pārslas, ķirbju sēklas, šķiedrvielas, SEZAMA SĒKLAS, uzbriedināti RUDZU graudi, uzbriedināti SPELLA graudi, iesala RUDZU dīgļi, sausās garšvielas. Var saturēt olu, zemesriekstu, piena, riekstu, sēra dioksīda un sulfītu un to produktu daļiņas. Piemērots vegāniem.
Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt sausā, vēsā vietā, cieši noslēgtā iepakojumā.Ieteicamā uzglabašanas temperatūra līdz +25°C, ar relatīvo gaisa mitrumu līdz 65%. Sargāt no stiprām smaržām.
Ieteicamā recepte: 1000g maisījums pilngraudu sēklu maizei 200g ķirbju sēklas 80g eļļas 80g medus 25g sāls 900g ūdens Pagatavošanas veids Visas sastāvdaļas sajauc kopā. Maisīšanas laiks: 2 minūtes lēni. Mīklas nogatavināšanas laiks: 1,5-2 stundas. Sadaliet mīklu formās. Apsmidziniet mīklas virsmu ar ūdeni. Mīklas svars: 650g (140x90x65mm). Cepšanas temperatūra (ieteicams): rotācijas vai konvekcijas krāsnī +170˚C, pannā +190˚C. Gatavošanas laiks: apmēram 80 min. (bez tvaika) +10minūtes pēc izņemšanas no veidnes. Cepot koka veidnēs, cepšanas laiks ir 90 minūtes. Ceptam produktam jābūt tumši brūnam. Ieteicams izstrādājumu griezt un ēst pēc 24 stundām
Uzturvērtība 100g produkta Enerģētiskā vērtība , kJ / kcal 1896,0/ 465,0
Olbaltumvielas, g | 18,0 |
Ogļhidrāti, g | 28,9 |
tostarp cukuri, g | 2,6 |
Tauki, g | 26,0 |
tostarp piesātinātās taukskābes, g | 4,0 |
mononepiesātinātās taukskābes, g | 7,7 |
polinepiesatinātas taukskābes, g | 14,3 |
Šķiedrvielas, g | 16,9 |
sāls, g | 0,04 |
Ieteicamā recepte: 1000g maisījums pilngraudu sēklu maizei 200g ķirbju sēklas 80g eļļas 80g medus 25g sāls 900g ūdens Pagatavošanas veids Visas sastāvdaļas sajauc kopā. Maisīšanas laiks: 2 minūtes lēni. Mīklas nogatavināšanas laiks: 1,5-2 stundas. Sadaliet mīklu formās. Apsmidziniet mīklas virsmu ar ūdeni. Mīklas svars: 650g (140x90x65mm). Cepšanas temperatūra (ieteicams): rotācijas vai konvekcijas krāsnī +170˚C, pannā +190˚C. Gatavošanas laiks: apmēram 80 min. (bez tvaika) +10minūtes pēc izņemšanas no veidnes. Cepot koka veidnēs, cepšanas laiks ir 90 minūtes. Ceptam produktam jābūt tumši brūnam. Ieteicams izstrādājumu griezt un ēst pēc 24 stundām
Uzturvērtība 100g produkta Enerģētiskā vērtība , kJ / kcal 1896,0/ 465,0
Olbaltumvielas, g | 18,0 |
Ogļhidrāti, g | 28,9 |
tostarp cukuri, g | 2,6 |
Tauki, g | 26,0 |
tostarp piesātinātās taukskābes, g | 4,0 |
mononepiesātinātās taukskābes, g | 7,7 |
polinepiesatinātas taukskābes, g | 14,3 |
Šķiedrvielas, g | 16,9 |
sāls, g | 0,04 |