Maisījums kastaņu kūkas pagatavošanai.
Ieteicamā receptūra
1000 g maisījums Kastaņu kūkai
350 g olu
300 g augu eļļas
225 g ūdens
35 g sezama vai grauzdētu,drupinātu zemesriekstu
Gatavošanas metode
Sajaukt kopā visas izejvielas.
Miasīšanas laiks: 2 min. ar lāpstiņu vidējā ātrumā.
Cepšanas temperatūra: 170˚C.
Cepšanas laiks: 30–40 min.
Uzturvērtība 100g produkta
Enerģētiskā vērtība, kJ / kcal 1617 / 382
Tauki, g | 4,4 |
tostarp piesātinatās taukskābes, g | 1,8 |
Ogļhidrāti, g | 79,0 |
tostarp cukuri, g | 41,0 |
Šķiedrvielas, g | 1,5 |
Olbaltumvielas, g | 5,7 |
Sāls, g | 0 |