Maisījums aveņu šokolādes kūkai "Ruby Chocolate cake"
  • Maisījums aveņu šokolādes kūkai Ruby Chocolate cake

Maisījums aveņu šokolādes kūkai "Ruby Chocolate cake"

IMP00703
53,24 €

Kūkas maisījums

Krāsa: gaiši rozā

Smarža, garša: raksturīga jauktām izejvielām

Izskats: birstošs pulveris bez svešiem piemaisījumiem

Maisījums aveņu šokolādes kūkai "Ruby Chocolate cake"
Maisījums aveņu
53,24 €
Iepakojums :
Daudzums :

Noliktavā: 10+ gab.

Maisījums aveņu šokolādes kūku izstrādājumiem.

Iepakojums: 1 kg

Izcelsmes valsts: Portugāle

Sastāvs: cukurs, KVIEŠU milti, augļu piedeva 10% (koncentrēts ābolu biezenis (75%) un aveņu biezenis (46%), fruktozes-glikozes sīrups, glikozes sīrups, cukurs, KVIEŠU šķiedras, biezinātājs (E440), palmu eļļa, skābuma regulētājs (ābolskābe un citronskābe), burkānu, upeņu un melleņu koncentrāts, dabīgs aromatizētājs), SŪKALU pulveris, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, PIENA olbaltumvielas, irdinātāji (E450, E500), modificēta ciete, sāls, emulgators (E481) biezinātāji (E415, E466, E412), miltu apstrādes līdzeklis (E300), krāsviela (E172), aromatizētāji.

Var saturēt sojas, zemesriekstu, olu, citu riekstu, sēra dioksīda un sulfītu, sezama sēklu un to produktu daļiņas.

Uzglabāt sausā un vēsā telpā temperatūrā līdz +25 0C. Pēc iepakojuma atvēršanas uzglabāt cieši noslēgtu.

Ieteicamā recepte:

1000 g Maisījums aveņu šokolādes kūkai "Ruby Chocolate cake"

320 g olu

270 g augu eļļas

200 g ūdens

Visas sastāvdaļas sajauc kopā.

Maisīšanas laiks: 3 min. ar lāpstiņu nelielā ātrumā

Cepšanas temperatūra: 160-170˚C

Gatavošanas laiks: apmēram 50 min.

Uzturvērtība 100g produkta

Enerģētiskā vērtība, 1571,8 / 373,0

Tauki, g 1.4

tostarp piesātinātās taukskābes, g 0,7

Ogļhidrāti, g 81

tostarp cukuri, g 51

Šķiedrvielas, g 2,8

Olbaltumvielas, g 4,7

Sāls, g 1,7

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: