Maisījums aveņu šokolādes kūkai "Ruby Chocolate cake"
Maisījums aveņu šokolādes kūku izstrādājumiem.
Iepakojums: 1 kg
Izcelsmes valsts: Portugāle
Sastāvs: cukurs, KVIEŠU milti, augļu piedeva 10% (koncentrēts ābolu biezenis (75%) un aveņu biezenis (46%), fruktozes-glikozes sīrups, glikozes sīrups, cukurs, KVIEŠU šķiedras, biezinātājs (E440), palmu eļļa, skābuma regulētājs (ābolskābe un citronskābe), burkānu, upeņu un melleņu koncentrāts, dabīgs aromatizētājs), SŪKALU pulveris, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, PIENA olbaltumvielas, irdinātāji (E450, E500), modificēta ciete, sāls, emulgators (E481) biezinātāji (E415, E466, E412), miltu apstrādes līdzeklis (E300), krāsviela (E172), aromatizētāji.
Var saturēt sojas, zemesriekstu, olu, citu riekstu, sēra dioksīda un sulfītu, sezama sēklu un to produktu daļiņas.
Uzglabāt sausā un vēsā telpā temperatūrā līdz +25 0C. Pēc iepakojuma atvēršanas uzglabāt cieši noslēgtu.
Ieteicamā recepte:
1000 g Maisījums aveņu šokolādes kūkai "Ruby Chocolate cake"
320 g olu
270 g augu eļļas
200 g ūdens
Visas sastāvdaļas sajauc kopā.
Maisīšanas laiks: 3 min. ar lāpstiņu nelielā ātrumā
Cepšanas temperatūra: 160-170˚C
Gatavošanas laiks: apmēram 50 min.
Uzturvērtība 100g produkta
Enerģētiskā vērtība, 1571,8 / 373,0
Tauki, g 1.4
tostarp piesātinātās taukskābes, g 0,7
Ogļhidrāti, g 81
tostarp cukuri, g 51
Šķiedrvielas, g 2,8
Olbaltumvielas, g 4,7
Sāls, g 1,7