Baltā šokolāde RA MB
Baltā šokolāde konditorejas izstrādājumiem un maizes izstrādājumiem.
Iepakojums: 500g
Izcelsmes valsts: Ungārija
Sastāvdaļas: cukurs, kakao sviests*, PILNPIENA pulveris, LAKTOZE, VĀJPIENA pulveris, emulgators (lecitīni), aromatizētāji.
* Rainforest Alliance sertificēts. Lai iegūtu papildus informāciju, apmeklējiet vietni ra.org.
Pagatavošanas metode: ieteicamā lietošanas temperatūra 28 - 29ºC. Produktu pārklāšanai nepieciešama šokolādes temperēšana.
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt sausā, vēsā telpā, prom no siltuma avotiem un stiprām smakām, slēgtā iepakojumā +12 ...+23ºC temperatūrā, pie relatīvā mitruma līdz 70%. Izvairīties no pēkšņām temperatūras svārstībām Pēc iepakojuma atvēršanas sargāt no saskares ar apkārtējo vidi. Transportlīdzeklim jābūt paredzētam pārtikas produktu pārvadāšanai.
Uzturvērtība 100g produkta
Enerģētiskā vērtība, kJ / kcal 2521 / 606
Tauki, g 42,4
tostarp piesātinātās taukskābes, g 25,8
Ogļhidrāti, g 51,7
tostarp cukuri, g 51,7
Šķiedrvielas, g 0
Olbaltumvielas, g 4,3
Sāls, g 0,2