

Dzeltena cukurotu citronu glazūra konditorejas izstrādājumu, saldējuma kūku, bavāriešu krēmu, musu un kūku dekorēšanai. Piemērota sasaldēšanai (līdz -20°C) un atkausēšanai.
Iepakojums: 3 kg
Izcelsmes valsts: Itālija
Sastāvdaļas: glikozes-fruktozes sīrups, cukurs, ūdens, cukurots citronu biezenis 5% (cukurs, cukurotas citronu miziņas, citronu sula, ēteriskās eļļas), citronu sula no koncenrāta, biezinātājs E440, modificēta ciete, skābuma regulētāji (E330, E331), stabilizators ( E509), augu ekstrakti (spirulīna un saflora), krāsvielas (E160, E100), aromatizētāji, konservants (E202).
Var saturēt pienu un tā produktu daļiņas.
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt sausā, vēsā vietā, cieši noslēgtā iepakojumā, telpā ar relatīvo gaisa mitrumu līdz 65%, uzglabāšanas temperatūrā no +12°C līdz +20°C, prom no tiešiem saules stariem un spēcīgiem aromātiem.
Pagatavošanas metode: citronu dekorželeju ieteicams uzsildīt ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī 45-50°C un ar nazi, lāpstiņu vai otu uzklāt uz produkta, neatstājot gaisa burbuļus.
Uzturvērtība 100g produkta
Enerģētiskā vērtība: 1087 kJ / 256 kcal
Tauki: 0.3g
-tostarp piesātinātās taukskābes: 0.1g
Ogļhidrāti: 63.1g
-tostarp cukuri: 60.2g
Šķiedrvielas: 0.4g
Olbaltumvielas: 0g
Sāls: 0g