Maisījums šokolādes kūkai "Ciasto Chocolada"
  • Maisījums šokolādes kūkai Ciasto Chocolada

Maisījums šokolādes kūkai "Ciasto Chocolada"

IMP00468
64,13 €

Bagātīga šokolādes garša

Īpaši mitra kūka

Maisījums šokolādes kūkai "Ciasto Chocolada"
Maisījums
64,13 €
Iepakojums :
Daudzums :

Noliktavā: 10+ gab.

Kūka ir ļoti gaisīgas, ar bagātīgu šokolādes garšu, tumšās šokolādes krāsu, īpaši mitras un ilgstoši mīkstas konsistences. Mainot pagatavošanas metodi (sajaukšanas metodi un cepšanas temperatūru), iespējams izgatavot gan plātsmaizes un kūkas, gan arī gaisīgus kēksus. Labi sader ar saldētiem augļiem un ogām, augļu un piena bāzes pildījumiem, šokolādi.

Miasījums šokolādes kūkai.
Iepakojums: 1 kg un 15 kg
Izcelsmes valsts: Polija
Sastāvs: cukurs, KVIEŠU milti, glikozes sīrups, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, SŪKALU pulveris, šokolāde (2%) (kakao masa, cukurs, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, emulgators (SOJAS lecitīns)), irdinātāji (E450, E500, E575), palmu tauki, KVIEŠU glutēns, biezinātāji (E412, E415, E466), aromatizētāji, sāls, pretsalipes viela (E551), emulgatori (E475, E471). Var saturēt olu, zemesriekstu, lazdu riekstu, sezama sēklu, sēra dioksīda un sulfītu un to produktu daļiņas.
Uzglabāšanas apstākļi: Uzglabāt sausā, vēsā vietā, cieši noslēgtā iepakojumā telpā ar relatīvo gaisa mitrumu līdz 65%, uzglabāšanas temperatūrā līdz +25°C, prom no spēcīgiem aromātiem.
Uzturvērtība 100g produkta
Enerģētiskā vērtība, kJ / kcal 1522, 6 / 361,8
Tauki, g 2,9
tostarp piesātinātās taukskābes, g 1.6
Ogļhidrāti, g 75,6
tostarp cukuri, g 45,8
Šķiedrvielas, g 3.2
Olbaltumvielas, g 6,5
Sāls, g 2,0
Ieteicamā pagatavošana:
1000 g maisījuma šokolādes kūkai
400-450 g augu eļļas
350 g olu
200 g ūdens
Sagatavošanas metode:
Visas sastāvdaļas sajauc kopā.
Maisīšanas laiks: 2 min. ar lāpstiņu nelielā ātrumā.
Cepšanas temperatūra: 160-170˚C.
Gatavošanas laiks: apmēram 40-50 min.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: